CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

.:mereka:.

Saturday, February 28, 2009

warkah utk bonda n ayhanda..kehadapan bonda da ayahanda y dikasihi...,
hari ini anakda tidak dapat rasa nya pulang ke kluang...adlah kerana ketidak ketrlambatan berpk anakanda utk membuat keputusan samaada ingin pulang ke kluang atau tidak...dgn itu, pd hari sb2 y membosn kn ini terpaksa la ankanda duduk di segamat y indah ini..(name taman aku ni..)..perentda pasti ingin mengetahui perkembangan anakanda di bandar Segar Amat ini, alhamdulillah..ankanda sihat disini d smping rkan2 sperjuangn y x brape sihat otak nye..


ankanda bhagia d sini..bonda tidak perlu rsau akn ankanda..keberadaan ankanda amt berkembang dan mengembang..berat ankanda berganda2 naek nye..jadi dimaklumkan kpada bonda dan ayhanda, jgn x knl ank ea....

clss berjalan sperti biase..oleh kerana ankanda merupakan plajar bkn penghuni asrama..ankada terpakse mengikut mse ankanda sendiri..mengatur jadual y terbaek..clss y bermula jam 8, ankanda terpaksa hadir pling cpat jam 8.30..adlah kerana mimpi2 indah y memaksa ankanda tdur smula..tp ayhanda dan bonda tidak perlu rsau..walaupon ketidakadaan ankanda di clss..clss ttp berjalan dgn pemblajaran..ia tdak lgsung menjejaskan pemblajaran rkn2 ankanda y len..heheh(x nyusah kn org xpe kot)..

Kenikmatan sejati adalah apabila di malam-malam sejuk, anakanda memasak air di dalam cerek elektrik untuk membancuh Nescafe 3 in 1 bagi dicicah biskut LUXUS. Anakanda memang confirm gabra bila MEE GORENG SEDAP tiada, maka cepat-cepat beli untuk jadikan stok. Menyentuh perihal stok, anakanda memang benci subjek Eco. Nasib baik lekcerernya best dan suka terangkan berulang-ulang (ap la lmbab nya ak). Tapi part yang x dpt2 jawapn 2 paling ak pantang . Manakala kelas MARCOM adalah antara kelas yang anakanda look forward to everytime. Hanya kerana lekcerernya spoting bila cerita benda yang tak penting dengan penuh ekspresi wajah dan wide range of vocab. Memang pantang dapat lekcerer yang teruja-teruja ni, anakanda pun pasti teruja bersama. Kelas Incik Isa juga merupakan salah satu kelas yang anakanda suka duduk depan. Bukan kerana anakanda selalu datang lambat maka dah takde tempat lain kecuali seat-seat depan (ini hanya kadang-kala), tapi kerana his enthusiasm in teaching..jd..bonda n ayahnda tidak perlu rsau akan anknda disini..
smpai disini saja warkah anknda...


No comments:

Post a Comment